tiba2 je nak post lirik lagu ni..

Monday, December 14

Disini aku masih sendiri
Merenungi hari-hari sepi
Aku tanpamu
Masih tanpamu

Bila esok hari datang lagi
Ku coba untuk hadapi semua ini
Meski tanpamu meski tanpamu

Bila aku dapat bintang yang berpijar
Mentari yang tenang bersamaku disini
Ku dapat tertawa menangis merenung
Di tempat ini aku bertahan

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku slalu dihatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Kalau ku masih tetap disini
Ku lewati semua yang terjadi
Aku menunggumu Aku menunggu

Suara dengarkanlah aku
Apa kabarnya pujaan hatiku
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

Suara dengarkanlah aku
Apakah aku ada dihatinya
Aku di sini menunggunya
Masih berharap di dalam hatinya

6 singgah comment yer... =):

Princess Ayang said...

weh... comel gila layout ang..
ni lirik lagu apa? mcm best ja

Liyana said...

hey ni lagu aku ni..awat tba2 ko suka..huhuhuh..lagu ni lagi sesuai gan gam gan tema berkebun abang ak..HIJAU DAUN kan yang nyanyi..hijau daun abg ak..suara ku berharap ak..huhuhu

shayra hint said...

hoit lawa layout! (^.*)

aireeNaneza said...

amal:
owh...lawa ek...aku men upload je td wei...takt gk pun...hahaha...ni lagu indon...hijau daun nyanyi@luna maya...best sgt lagu dia...try aa surf n download...

yana:
beb,ko kena lagu old mc donald..sbb dia da farm..hahaha

shayra:
owh...sronoknya org ckp lawa (*_^)

aireeNaneza said...

utk kalian...dengarla lagu ini...

Princess Ayang said...

weh...ni lagu faveret aku la.. cena bleh xperasan.. aku xbaca smp korus.. aku penah letak lagu ni kt blog aku la..
tp radio kt malaysia xdak pon men lagu nie..

happy + sad + laugh + tears Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino