too many thigs, too many feels...

Wednesday, July 29

1. eiii...di saat ini...aku geram sgt bg pihak mr paul smith yg sgt serabut tak terungkap sbb tiket kl-kb utk raya ni sgt mahal...baik airasia...mas@firefly...all these killing his money softly..and i am the one who is always serabut for him...nape kb??nape bkn balikpapan,solo atau tmpt2 yg tgh offer tu...la...senang jer...jwpnnye mana da org dari kl nak g beraya sana sorg2...kan??sort~!

2. serabutnya....dah masuk 5th week practicum but then every week kena observe, no rest at all...ape tu...owh,maybe dugaan coz Allah takkan menguji hambaNya sekiranya hambaNya tak mampu tanganinya...and every week i am working on my teaching aids...gila la weeiii....sik da suda duit kamek nnti ni...takpa...rezki should be everywhere....

3. missing home lately...sgt2 bersyukur sbb aku ade family yg agak bahagia...yg aku ley bergurau ngan papa, mama, adik2...tp gado tu mmg lumrah kn???air dicincang tidak akan putus...so, tak ksah la kalo gado sekali-sekala...kalo berkali-berkala pon tak ksah la....haih...it will strengthen the bond when u recall back to each of ur family members...home is the world's heaven...

4. I am thinking on the next lesson plan, pe lg aku nak wart...dah kering kontang kotak idea aku smpai aku dah tak mmpu nak wart pe2...aku just mampu bgn kul3-4pg...wart2 keje...and time tu menaip ape yg aku rase patut...and berharap behavioral objective tercapai...dan kdg2 idea2 bernas dtg pon time tu gk...masalahnya,kdg2 ku terlampau berpk camna nak implement in the classroom, kalo bdk2 tu tak paham...camna kalo dorg tak dapat jwb exam...camni rupanya perasaan bila dah jd cegu ek....

5. sgt2 marah dgn lelaki tak bertanggungjawab....yg hanya tau menyakitkan ati perempuan,dan hanya tau menyusahkan dan hanya tau berkata2 manis...gerammmmmmmmmmm...hate that type of guy...owh,luckily,mr paul smith is under a very pleasant condition right now....aku berdoa smoga he will be pleasant smpai bila2...and he is just himself rite now...

6. rindu plak kt kwn2 kat asrama...lepak sama2, bergila sama2 mengumpat pun sama2 gak divide our sins...wakakakaka...boleh ka camtu...ape ni pnye prasaan...dtg sekaligus semua bnda dalam kpala otak aku yg tak brapa nak btul di kala2 dah nak terbenam matahari ni...and now i should get up from this bed, and do something that really benefit myself...and aku sgt2 BLUR....

kwn2...aireen aneza perlukan kaunselor ke??or maybe hanya perlukan org utk dngar dia berckp...thanks aa kamu...yg sdang mendengar...

3 singgah comment yer... =):

pari-pari said...

aireeen. byk nye tak tau pasal aireen skunk
rindu la \igt lagi 1st komen aireen kat fs kite
"my soulmate"
then slalu maen balas2 emel. igt tak aireen?
huhu
tadi dgr lagu my immortal
hhuuh

btw aireen kite da tuka url blog tau
http://aggr0kiddo.blogspot.com/
muax muax.

-mark-

aireeNaneza said...

ii mark...sehat tak??aa...rindu aa zmn2 kat matrix...sgt bahagia kn mark??dgn time kita blakon mark jd mak...sazlan's destiny...ingat...hehehe...nnti kiter tuka link mark ok...t.care gurl...miss u too..

RakBaju said...

hai there!

Please visit us at http://rakbaju.blogspot.com

Banyak baju yang cantik-cantik and harga yang berpatutan tau. See you there!!

happy + sad + laugh + tears Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino