ucapan terima kasih...

Thursday, August 27

Alhamdulillah...walaupun pada asalnya aku tulis entry ni aku tak tau nak tulis tajuk ape...tp ader byk benda yg aku nak express today...i feel a little bit relief sbb Allah masih dengar doa aku...but then, nobody knows what will happen in the future...

ader benda yg kita leh crita kat semua org tp tak semua org akan faham aper yg kita lalui...to tell u the truth, aku mmg suka bercerita pd org2 tertentu, dan org2 trtentu ni dah tau camner cara nak tenteramkan hati aku...and aku sgt2 happy bila org2 ni setia dngar luahan hati aku...

back to two years ago, aku bkn mcm skrg...aku sorg yg sgt hyper...and mudah ketawa tak kira tempat dan masa...dan aku akui skrg aku lebih serius, tp kebaikannya aku lebih matured...terpulang pada mata hati org..aku tak pduli kalo org rase aku tak matured...sbb aku je yg knal sape diri aku sbenarnye...=) yg paling penting adalah masa depan, no turning back...ape yg berlaku hari ini adalah lebih baik dari hari kelmarin dan ape yg bakal berlaku pd hari esok didoakan lebih baik dari hari ini...

actually, today i am really happy and grateful to Allah as I still can be by his side...the harder you strive, the happier u'll live...aku byk blajar ttg erti kesabaran, ketenangan, kesedihan, kekecewaan, kebenaran, kemarahan dan paling penting kekuatan diri...dan aku sgt2 berterima kasih kerana masih diberikan ruang untuk merasa kebahagiaan...=)

arini, aku spend the whole day dgn dia and the things that we do :

11:00 a.m - servis printer, technician tu ckp there is a problem regarding the scanner...

12:00 p.m - Dia antar aku n kak na g skolah, kami submit kertas ujian kat g.pmbimbing, ltak je
atas meja

13:00p.m - rest kt bilik, lepak2...

15:00 p.m - g car wash kat area balung, dikepit kuku oleh dia

17:00p.m - g cari port nak bukak puasa...last2 we all g tomyam utama...

thanks to him...

2 singgah comment yer... =):

niza dan niza. said...

adakah ini my appa?hahaha

aireeNaneza said...

nape???cam org lain ke??amma tak selingkuh okay...

happy + sad + laugh + tears Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino