tak nak ketinggalan...

Sunday, August 23

semua org wish ahlan wasahlan ya ramadhan...so, i dun wanna miss to wish to all the muslims out there too....moga ramadhan kali ni lebih baik dari yg lepas2...and moga ramadhan kali ni membawa 1001 erti dlm hidupku...i am praying for my family's health and happiness, and for my love's health and happiness...moga2 Allah makbulkan doaku...moga2 bulan Ramadhan ni dosa2 yg kecil daat dihapuskan...dah 23 tahun hidup di dunia ni, rasa makin byk plak dosa...dosa kat papa and mama, dosa kat cikgu2, dosa kat wan n tok, atuk and wan, mak cik2 pak cik2, kwn2...and semua org...arap2 smua org dpt maafkan dosaku...amiiinn...

rindu nak rase masakan mama,tp pe leh wart,even though with air asia everyone can fly, aku tak rase selesa nak flykan duit papa...and my money, makan pasir la ujung bulan kalo balik..and FYI, I am counting the days for the raya holiday...lagi lama tak balik, baru angah, kimi n baby rindu kut...hehehe =) hopefully...and miss my bestfriend too,ili and amal...geng, jumpe nnti raya k...tapi satu hikmah tak balik cuti this time is aku balajar erti bersabar...biarlah aku jer yg tau...and i am very happy because ader org yg always there by myside...thanks...

4 singgah comment yer... =):

niza dan niza. said...

jaga sabah elok elok.
lupa nk wish:
selamat hari puasaa.

shayra hint said...

nama aku takdak, ceh~ ~.~

Princess Ayang said...

hahaha budak kecik majuk...
rindu kt ang gak erin... nt aku p raya umah ang..
slamat berpuasa..takecare

aireeNaneza said...

shayra,jgn aa marah...bkn taknak tuleh nama ang...kalo leh satu geng kita nak tuleh,tp gue tgh blur...

happy + sad + laugh + tears Copyright © 2009 Designed by Ipietoon Blogger Template for Bie Blogger Template Vector by DaPino